Referenties

Tegelzetter Jan Pronk is trots op de vele opgeleverde projecten. Een aantal tevreden klanten laten we graag aan het woord:

 

Jan Pronk uit Hem heeft onze nieuwe keuken zeer professioneel betegeld. Niets op aan te merken.
Wij bevelen hem graag aan voor alle mogelijk tegel werk!

Familie Mantjes

 

Wij zijn erg blij met het in de afgelopen jaren verrichte werk dat Jan bij ons in huis gedaan heeft. Jan heeft bij ons een lei stenen terras gelegd. Hij heeft de buiten muren van ons huis bekleed met steenstrips en dit ook zelf gevoegd.

Ook heeft hij een prachtige kwartsiet vloer gelegd. Deze foto’s zagen wij op de site van Jan staan, erg leuk om te zien.

Daarnaast heeft Jan onze douche betegeld met glasmozaïek, nu hebben wij ons eigen Romeinse badkamertje.

Jan komt zijn afspraken altijd na. En het meest fijne is dat hij altijd achter zichzelf opruimt.

Ik hoop dat wij nog vaak een beroep op hem mogen doen.

Familie Reinderman uit Blokker

 

Een maand geleden hebben wij contact gezocht met tegelzetter Jan Pronk. Na telefonisch contact kwam hij zeer snel langs om te kijken en een passende offerte te maken.
Een week later was het zover, wat echt snel was: Jan kwam een cementdekvloer leggen.

Vooraf zouden wij nog tegels moeten verwijderen, maar Jan bood aan dat even te doen, vanwege het juiste gereedschap hiervoor. Wat een extra service en dat voor dezelfde prijs! Tevens was een gipswand beschadigd: Jan smeerde deze wel weer even aan, weer die extra service!

Drie dagen later kwam Jan de tegels leggen. Wij hebben een oud huisje en geen muur is gelijk of recht,maar Jan heeft de tegelvloer 45/45 er superstrak ingelegd!
Verschillende kennissen met verstand van zaken geven aan dat de vloer er mooi in ligt. Tegelzetter Jan Pronk is wat ons betreft een echte aanrader voor iedereen!

Olaf en Peggy – Enkhuizen

 

Beste Jan,

We willen je graag laten weten dat wij  zeer tevreden zijn, over het tegelwerk in zowel in de badkamer, als in het toilet. Het ziet er zeer strak uit.

Ook zijn wij zeer tevreden over het herstel werk, wat je hebt moeten uitvoeren, door fouten van de loodgieter.

Familie van Buuren – Obdam

 

Tegelzetterij Jan Pronk heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo heeft hij de nieuwe badkamer van boven tot onder betegeld en verder op verscheidene plaatsen in het huis gestukadoord.

Wij kunnen niet anders dan Tegeljan complimenteren voor het resultaat. Door zijn werk is ons huis een voorbeeld geworden hoe een vakman zijn werk hoort te doen.

Zijn tarieven zijn redelijk en daarom krijgt hij van ons voor de prijs/kwaliteit verhouding een dikke tien. Wij zijn zeer tevreden en ervan overtuigd dat, als u met Tegeljan in zee gaat, u dit eveneens zult zijn.

Will Evers – Zaandam

Copyright © 2023 Jan Pronk. Website door Twenty First Media.