Over tegelzetter Jan Pronk

Als kleine jongen wist Jan Pronk al snel dat hij tegelzetter wilde worden. Na de lagere school ging hij daarom naar de LTS in Hoorn om de opleiding tot tegelzetter te volgen. Destijds werden tegels nog in mortel gezet. Tegenwoordig worden de meeste tegels gelijmd. Het beheersen van de zet techniek, levert Jan voordelen op. Zo kan hij diverse projecten aannemen, waarvoor deze techniek vereist is, bijvoorbeeld natuursteen wanden en vloeren.

40 jaar verder heeft Jan Pronk een schat aan ervaring in de meest uiteenlopende projecten. Zowel in de particuliere als zakelijke sector. Dagelijks is hij bezig in badkamers, keukens en toiletten, om deze strak te betegelen. Ook vloeren en wanden in andere binnenruimtes zijn goed aan hem besteed. Evenals terrassen buiten. Zowel met natuursteen als keramiek kan hij uitstekend uit de voeten. Daarnaast heeft hij zijn werkzaamheden uitgebreid naar installatiewerk, leidingwerk en sierpleisterwerk.

Inmiddels is Tegelzetterij Jan Pronk gevestigd in Hem. Zijn bedrijfswagen is er op ingericht overal te kunnen werken, met de nieuwste gereedschappen. Hij is vooral actief in West-Friesland en de rest van de kop van Noord-Holland. Ook in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn is hij regelmatig te vinden.

Klantvriendelijkheid en service staan bij Jan Pronk hoog in het vaandel. Hij is een vakman die netjes te werk gaat. Hij gaat altijd voor een plezierige samenwerking met een fantastisch eindresultaat.

Copyright © 2023 Jan Pronk. Website door Twenty First Media.